Početna - IZDVOJENO - Radionica pripreme sirove hrane, Opatija
web

Radionica pripreme sirove hrane, Opatija

18. travnja u 11:00 sati u opatijskom hotelu Agava održat će se radionica pripreme sirove hrane i promocija knjige „Sirova hrana“ Mihaele Devescovi. Cijena radionice je 200,00 kuna po osobi, a broj mjesta je ograničen, prijave se mogu napraviti putem telefona 051/278-000.

Uz radionicu održat će se i promocija knjige Mihaele Devescovi ‘Sirova hrana’ u izdanju Mozaik knjige koja se može kupiti uz promotivni popust 20% po cijeni od 103,00 kune.

Cilj ove radionice je inspirirati ljude da se okrenu prirodi, prirodnim načinima života i sebi. Radionice su zamišljene tako da se uz ležernu atmosferu i individualni pristup kroz razgovor i zabavu nauči i sazna više o nutritivnim vrijednostima namirnica. Za poboljšanje zdravlja i kvalitete života korisno za svakoga: djecu, sportaše, starije, oboljele…

Otkrijte što sve, uz pomoć zdrave sirove prehrane, možete promijeniti u svojim navikama, a posebice za zdravlje vaših najmlađih, djece, starijih ili osoba sa zdravstvenim tegobama.

U današnjem užurbanom svijetu često puta nemate vremena razmišljati o tome što jedete, odnosno o utjecaju hrane koju jedete na Vaše zdravlje. Trebali biste malo zastati, te razmisliti o hrani koju jedete. Za dug i zdrav život odaberite ovu radionicu.

Jednostavno za pripremu, isključivo sa prirodnim zdravim namirnicama, bez konzervansa i aditiva, a mogu stajati duže vremena i sve to bez glutena – naučite kako!

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...