Početna - IZDVOJENO - Radna akcija na dijelovima Učke
Učka
foto: F. Slavić

Radna akcija na dijelovima Učke

Jučer je u prostorijama JBP Opatija održan sastanak na temu radne akcije koja bi se trebala provesti na dijelovima terena na Učki odnosno rada na označavanju dijelova planiranske obilaznice.

Na sastanku s koordinatorom akcije i tajnikom Planinarskog društva Opatija Igorom Eterovićem bili su nazočni opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić, v.d. zapovjednika JVP Opatija Gordan Filinić, njegov zamjenik Igor Ravnić, zapovjednik DVD Rene Gulin, direktor Parkova Raul Degano, te ravnatelj JU Park prirode Učka Egon Vasilić.

Prema dosadašnjim planovima, akcija će se održati 15. ožujka, budući da zbog loše vremenske prognoze akciju neće biti moguće održati u ranijem terminu. Na radnoj akciji će na dobrovoljnoj bazi pridružiti i djelatnici gradske uprave, dok će pripadncii vatrogasnih postrojba i ostali pružati stručnu, profesionalnu potporu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...