Početna - IZDVOJENO - Raspisan natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci
web

Raspisan natječaj Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci

Otvoren je natječaj za financiranje studentskih projekata za 2015. godinu, a kategorije koje će biti financirane su zabava, mešunarodna suradnja, studentski mediji, znanstveno stručni programi, sport, programi studenata s posebnim potrebama, društveno korisni projekti i ostalo.

Svi studenti Sveučilišta u Rijeci imaju pravo sudjelovanja na natječaju, kao i studentske udruge koje su upisane u Registar studentskih udruga te druge studentske organizacije na Sveučilištu u Rijeci, grupe studenata koje djeluju na sveučilišnoj razini te studentski zborovi sastavnica Sveučilišta u Rijeci.

Projekti se prijavljuju putem online sustava (www. http://sz-ri.com/prijava), a sve dodatne informacije i uvjete koje udruge moraju ispunjavati možete pronaći na web stranici Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci.

Na prošlogodišnji natječaj prijavljeno je 125 projekata u ukupnoj vrijednosti većoj od 6 milijuna kuna, a kroz natječaj je financirano 96 projekata u vrijednosti preko 750 000 kuna. Najviše su sredstava tražili studenti Medicinskog fakulteta u Rijeci, kojima je najviše sredstava i odobreno, a slijedili su ih projekti prijavljeni na razini sveučilišta, Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu te Pravni fakultet.

Natječaj je otvoren do 15. siječnja .

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...