Početna - IZDVOJENO - Rasplesani riječki lukobran
web

Rasplesani riječki lukobran

U subotu je započeo na lukobranu ispred zgrade Terminala započinje serijal od 13 plesnih plesnih događanja koja će se održavati tijekom sljedeća 3 mjeseca, pod nazivom “Najluđi ples na lukobranu”. Uz cjelodnevni DJ program, svake subote od 15:00 do 16:00 sati predstavit će se po jedan riječki plesni klub svojim jednosatnim nastupom i animacijom za prisutne, pritom uvodeći i sve zainteresirane u svoj plesni stil, te ako iskažu želju i u članstvo svog kluba.

Prvu se subotu predstavio se je riječki Capoeira klub “Jacobina Arte”, koji već osam godina promovira tu afro-brazilsku formu, kombinaciju plesa, borilačkih vještina, igru i glazbu, primjerenu za sve uzraste.

Natjecanje “Najluđi ples na lukobranu” održavat će se svake subote od 16:00 do 17:00 sati, odmah nakon predstavljanja plesnih grupa. Tada će natjecatelji nastupati u plesu slobodnim stilom, što će sve biti zabilježeno kamerom i potom objavljeno putem društvenih mreža. Prijaviti se mogu svi, a nakon finala, za koje će stručni žiri odabrati najbolje i koje se održava posljednje planirane subote 30. svibnja, pobjednik (ili pobjednica ili pobjednički par) osvaja nagradno putovanje u belgijski grad Mons, koji je ovogodišnja europska prijestolnica kulture.

 

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...