Početna - NOVOSTI - Raspored sati za više razrede i maturante na Sportskoj TV

Raspored sati za više razrede i maturante na Sportskoj TV

U nadi da ćemo pomoći učenicima i njihovim razrednicima donosimo vam raspored za veće razrede osnovne škole i maturante na Sportskoj TV te kako se služiti virtualnom učionicom

Od ponedjeljka, 16. ožujka 2020., viši razredi osnovne škole (5., 6., 7. i 8. razred) i srednjoškolci će imati mogućnost pratiti online nastavne sadržaje i putem Sportske televizije.

Capture

Ako nastavnik ima gotova svoja predavanja, njegovi učenici ne moraju pratiti sadržaj koji je isporučio MZO, nego predmetni nastavnik u virtualnom razredu isporučuje sadržaj i aktivnost. Tada će biti potrebno pristupiti virtualnoj učionici. Kad se uspostavi funkcionalnost virtualne učionice za razredni odjel, predmetni nastavnici će u njoj uređivati materijale za učenje i određuju sadržaj, dinamiku i način izvođenja virtualne nastave svog predmeta. Razrednici brinu o pravilima komunikacije. U svakoj virtualnoj učionici su članovi razrednik, učitelji predmeta i učenici tog razrednog odjela.

Linkovi koji će se koristiti u online nastavi:

skole.hr

https://products.office.com/hr-hr/microsoft-teams/group-chat-softwareMARKETING

https://new.edmodo.com/?go2url=%2Fhome

Važno je znati lozinku kojim učenik pristupa portalu skole.hr pa ako se ne možete sjetiti lozike i korisničkog imena trebate kontaktirati razrednika ili razrednicu koji će vam posalti te podatke.

Preuzeto s: Rivijera News

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

PREGLEDNIK MICROSOFT EDGE DRUGI PO ZASTUPLJENOSTI NA TRŽIŠTU

Mnoge je iznenadila vijest da je Microft Edge postao drugi najpopularniji preglednik na svijetu kad su u pitanju stolna računala ...