Početna - IZDVOJENO - Relax Adria, specijalizirani sajam opreme za bazene, wellnesse, plaže i uređenje okoliša
relax

Relax Adria, specijalizirani sajam opreme za bazene, wellnesse, plaže i uređenje okoliša

U Opatiji, u sportskoj dvorani Marino Cvetković u najatraktivnijem proljetnom terminu, od 31. ožujka do 2. travnja, održava se Relax Adria Showroom, sajam koji na jednome mjestu objedinjava, predstavlja i definira proizvode, usluge i materijale za uređenje interijera i eksterijera.

Relax Adria je nastavak uspješnog sajma HoReCa Adria koji je sredinom studenoga u organizaciji časopisa Turizam info održan na istome mjestu, no ovaj put naglasak je, sukladno upitima posjetitelja i turističkih djelatnika stavljen na sve ono što čini završnu fazu pred sezonu – uređenju okućnica, bazena, plaža i svih ostalih vanjskih prostora.

Na Relax Adria Showroomu nastupaju vrhunski proizvođači i distributeri opreme iz cijele Hrvatske, koji će prikazati najnovije svjetske trendove i inovativne proizvode te prezentirati širok raspon usluga – od početne faze dizajna pa sve do održavanja.
Na sajmu će se moći vidjeti bazeni i bazenska tehnika i sredstva za održavanje vode, oprema za wellness, plažna i vrtna oprema, tende, dekori, sjedeće garniture, stolice, ležaljke, paneli za solarno grijanje, kozmetika za wellness, tekstil, strojevi i uređaji za uređenje vrtova i okućnica, oprema za parkirališta, električna vozila, oprema za fitness i vježbanje.
Posjetitelji će u ugodnoj atmosferi moći sklopiti poslove, poslušati brojna zanimljiva predavanja i prezentacije. Sajam je namijenjen hotelijerima, iznajmljivačima obiteljskog smještaja, koncesionarima plaža i ostalim pružateljima turističkih ili ugostiteljskih usluga, investitorima no i svima ostalima koji žele kvalitetno i na nivou urediti objekte i okoliš.
Više informacija o sajmu potražite na Relax Adria
Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...