Početna - IZDVOJENO - Reorganizacija Škole nogometa HNK Rijeka
rjk-skola-nogometa

Reorganizacija Škole nogometa HNK Rijeka

U sklopu reorganizacije Škole nogometa provest će se selekcioniranje momčadi za HNL natjecanja: pioniri (2002. godište), kadeti (2000. i 2001. godište), juniori (1998. i 1999. godište).

Selekcioniranje momčadi provest će višečlani Stručni tim Škole nogometa HNK Rijeka tijekom pripremnog perioda. Selekcioniranje će se obavljati temeljem Izvješća trenera Škole nogometa iz prethodnog razdoblja te direktnim uvidom (u trenutno stanje) kroz trenažni proces.

Reorganizacija Škole nogometa HNK Rijeka dio je Razvojnog programa i strategije rada Škole nogometa za razdoblje 2016-2020 u okviru koje su ukinute momčadi Rijeka II, Juniori II i Kadeti II. U skladu sa smanjenjem momčadi smanjen je i broj trenera te igrača.

Kroz aktualno selekcioniranje igrača po preostalim momčadima (pioniri, kadeti, juniori) postiže se adekvatan broj igrača s kojima se mogu obavljati treninzi po najvišim profesionalnim standardima.

Igrači koji trenutno ne zadovolje kriterije u okviru provođenja selekcije imat će priliku za prelazak u neki od klubova, poput Pomorca, Orijenta 1919, 1. Gola i ostalih, s kojima HNK Rijeka ima dogovorenu suradnju i gdje će se nastaviti pratiti njihov razvoj.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...