Početna - IZDVOJENO - Rezultati upisa u vrtić Opatija

Rezultati upisa u vrtić Opatija

Rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku 2019/20.godinu

Odluka o rezultatima upisa djece rane i predškolske dobi u programe predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2019/20. objavljena je na oglasnim pločama u svim objektima Dječjeg vrtića Opatija.

Na mrežnim stranicama Dječjeg vrtića Opatija objavljena je obavijest o završetku upisa, mjestu objave rezultata te obvezama roditelja prije dolaska djeteta u vrtić.

Za sva dodatna pojašnjenja i informacije o rezultatima upisa djece kao i mogućim promjenama na listi čekanja, roditelji se mogu javiti u upravu vrtića u Opatiji na brojeve telefona 271 665 ili 272 407.
Roditelji svoje žalbe mogu podnijeti Upravnom vijeću vrtića u pisanom obliku u roku od 8 dana od dana objave rezultata o upisima.

Obaveze roditelja prije upisa djece u vrtić:

Inicijalni razgovor s roditeljima novoupisane djece
Molimo roditelje da se nakon objave rezultata i uvida u listu jave u vrtić kako bi sa stručnim suradnicima (psihologinjom, logopedinjom i edukacijskom rehabilitatoricom) dogovorili termin inicijalnog razgovora. Brojevi telefona na koje se možete javiti su: psihologinja 569 462; logopedinja/edukacijska rehabilitatorica 569 463 ili centralu vrtića (272-407; 271 665)
Inicijalnom razgovoru moraju prisustvovati svi roditelji novoupisane djece, a prije polaska djeteta u vrtić.

Na inicijalnom razgovoru roditelji dolaze sa svojim djetetom:MARKETING

-prikupljaju se podaci o obitelji, porodu djeteta, psihofizičkom razvoju djeteta, njegovim navikama i potrebama i nekim drugim specifičnostima. Ukoliko neki od roditelja prilikom predaje dokumentacije nisu predali i ispunjeni Upitnik za roditelje nove djece, molimo vas da ga ispunite te ponesete sa sobom na razgovor.
-dogovorit će se i datum polaska djeteta u vrtić kao i postupci roditelja i vrtića za vrijeme perioda prilagođavanja djeteta
-roditelji mogu postaviti sva pitanja koja žele i dobiti informacije koje ga zanimaju
-roditelji trebaju donijeti svu medicinsku dokumentaciju za djecu s razvojnim teškoćama ili posebnim potrebama npr. alergije ili ostale posebne prehrambene potrebe, febrilne konvulzije, kronična ili teža oboljenja, govorne poteškoće, poteškoće motornog ili spoznajnog razvoja i sl. (ukoliko to već nisu učinili prilikom predaje Prijave za upis djeteta u vrtić)
-roditelji donose liječničku potvrdu pedijatra te presliku knjižice procijepljenosti djeteta – liječničku potvrdu moguće je predati i nakon inicijalnog razgovora, no svakako prije dolaska djeteta u skupinu početkom rujna odnosno prije potpisivanja ugovora

Roditeljski sastanak za roditelje novoupisane djece (one koja će po prvi put pohađati neki od naših vrtića)

Roditeljski sastanak za roditelje čija su djeca upisana u vrtiće Opatija, Volosko, Ičići i Veprinac održat će se srijedu 10. 07. 2019 s početkom u 17:30 sati u novom objektu vrtića Opatija na Punta Kolovi, a za roditelje čija su djeca upisana u vrtić Lovran sastanak će se održati četvrtak 11. 07. 2019. s početkom u 17:30 sati u vrtiću Lovran.

Roditeljski sastanak je namijenjen prvenstveno roditeljima koji do sada nisu imali djecu u vrtiću i nemaju iskustva s procesom prilagodbe djeteta na vrtić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...