Početna - IZDVOJENO - Ri Rock Klinika – Savjetovanje za bendove i glazbenike
rirock klinika

Ri Rock Klinika – Savjetovanje za bendove i glazbenike

Udruga Ri Rock poziva na radionicu za savjetovanje, korekciju, usmjeravanje i pomoć u radu s vlastitim bendom ili samostalnom karijerom glazbenika pod nazivom Ri Rock Klinika – Savjetovanje za bendove i glazbenike.

Dugo očekivana savjetodavna klinika je nova vrsta radionica u kojoj sudionici vode glavnu riječ postavljajući pitanja koja su glavna vodilja u rješavanju zajedničkog problema.  Voditelji usmjeravaju sudionike, nude potrebne odgovore, traže načine kako bi pomogli te dijele znanje koje su skupili tijekom dugogodišnjeg rada u organizaciji događaja, bookiranjem  te i sami djelujući u bendovima.

Zamišljena kao prva pomoć  bendovima i glazbenicima pružit će prijeko potrebne odgovore, upoznati i udružiti istomišljenike te pokušati pitanjima svih sudionika obuhvatiti što veći broj problematike izravno djelujući na što veći broj zainteresiranih aktera glazbene scene na jednom mjestu u jedno vrijeme.

Ri Rock Klinika nudi velik opus znanja i vještina te je otvorena za razvitak i unaprjeđenje. Prvu Ri Rock Kliniku otvorit će i voditi članovi Udruge Ri Rock, no budući serijali bi se po potrebi razvijali s raznim gostovanjima poznatih organizatora i članova bendova te bitnih lica glazbeno alternativne scene. Također bi se za sudionike skupila potrebna dokumentacija i vodila radionica ispunjavanja iste pa čak i vodile posebne prezentacije ako se ukaže potreba za istima.
Radionice su također otvorene i za gostovanje u drugim mjestima šireći se i pomažući svima. Iz tog razloga pozivamo sve zainteresirane organizatore, voditelje, udruge i organizacije koje su zainteresirane za naše gostovanje da nam se jave na mail:udrugarirock@gmail.com

Mjesto događanja: PALACH – koncertna prostorija
Datum i vrijeme: 24.03.2016. u 18h
Radionice su za polaznike besplatne!

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...