Početna - IZDVOJENO - U Rijeci održano  4. izdanje Exclusive Auto Moto Showa!
autoshow51

U Rijeci održano  4. izdanje Exclusive Auto Moto Showa!

Noviteti, uzbuđenja, optimizam i velika posjećenost obilježile ovogodišnje riječko auto- moto događanje!

 Riječki Tower Centar proteklog je vikenda, točnije od četvrtka bio poprište još jednog izdanja Exclusive Auto Moto Showa, a riječ je o najznačajnijem auto-moto događanju na ovim prostorima, koje se već 4. godinu zaredom održava u Rijeci i postaje tradicijom.

Ovogodišnji se EAMS smjestio kalendarski između dva važna auto sajma – onog u Ženevi i zagrebačkog auto sajma koji se prethodnih osam godina nije uspijevao organizirati.  Riječki se pak sajam iz godine u godinu obogaćivao što brojem izlagača, što brojem posjetitelja, pa ga niti ovogodišnji obnovljeni, zagrebački nije uspio ugroziti. Dapače! U poslasticama za sve ljubitelje automobilske i motociklističke industrije, na 4.000 kvadrata i ove godine uživalo je 90.000 posjetitelja koji su sunčanom vikendu unatoč hodočastili na 4. kat Tower Centra Rijeka, informirali se, fotografirali i isprobavali nove modele automobila i motora kojih je bilo doista mnogo!

Ukupno  je izloženo 120 primjeraka automobila i motocikala među kojima je posjetiteljima predstavljeno 13 premijera, a moguće je bilo vidjeti i ekskluzivna sportska vozila uvijek atraktivna publici upravo zbog rijetkosti pojavljivanja na našim prostorima. Tako su mnogi uživali u čarima Bentleya, uvijek atraktivnog Ferrarija i ovogodišnjeg miljenika publike – Porschea GT3.

Što se premijera tiče riječka publika još je jednom pokazala da uživa u prilici kakvu Exclusive Auto Moto Show svake godine nudi – a to je direktno informiranje o novitetima i dobivanju svih potrebnih informacija o popratnoj industriji na jednom mjestu. Među prodajnim modelima, posjetiteljima su i ove godine najprivlačnija bila ujedno najluksuznija vozila – BMW, Mercedes, Infiniti, ali velik interes iskazan je i za gradske modele automobila poput nove Astre, novog Fiata Tipa, Renaulta i Citroena. Najbolje međunarodno pick up vozilo Nissan Navara također je imala svoju publiku, kao i atraktivna Mazda MX5, nova Kia Sportage, te MV AGUSTA BRUTALE 800 EAS ABS koja je plijenila pažnju među motociklima.

Posjetiteljima je i sam prostor sajma ove godine “išao na ruku” jer su zbog očekivane velike posjete i bolje protočnosti, uklonjeni “boxevi” pa je prostor bio pregledniji, prozračniji i kompaktniji. Osim brojki koje idu u prilog i ovogodišnjem izdanju Exclusive Auto Moto Showa, svoje zadovoljstvo manifestacijom ne kriju ni izlagači te su se već počeli raspitivati o idućem izdanju čija priprema polako kreće. Biti će to ujedno, 5. jubilarno izdanje Exclusive Auto Moto Showa koje će nesumnjivo ponuditi još više. Moto je to ovog sajma, kojeg organizatori, agencija Klik Marketing iz godine u godinu opravdava.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...