Početna - IZDVOJENO - Riječka zvečka 2, koncert STAMPEDO
riječka zvečka

Riječka zvečka 2, koncert STAMPEDO

https://www.facebook.com/rijeckazvecka01/

Riječka zvečka u srijedu, 31. kolovoza:

Zatvaranje Riječke zvečke uz Hartera Warm Up Party

HARTERA WARM UP PARTY POWERED BY RIF: KONCERT STAMPEDO I PROMOCIJA SPECIJALA MAGAZINA RIF POSVEĆENOG OVOGODIŠNJOJ HARTERI

U sklopu Riječke Zvečke vol.2, u parku na Donjoj Vežici, zagrijavanje za festivalsko izdanje 12. Hartere, održati će bend Stampedo zajedno s promocijom rujanskog izdanja RIF magazina/Novi List!

Stampedovci i oni koji će to tek postati!

Daje se na znanje; tko vas može bolje pripremiti za dva festivalska dana adrenalina od njih? Oni su veseli, kabaretski nastrojen bend sa šest dugosvirajućih albuma. Krasi ga neobičan spoj ritmova svih strana globusa te melodiozni predznak  retro/pop/rock vremena. Kako kaže Zoran Stajčić s portala Ravno do dna, Stampedova misija je “pregaziti” publiku dobrim feelingom i maratonskim koncertom . “ Njihov svojevrsni pop dadaizam i dan danas funkcionira, posebno uživo, a Stampedo je u tome jedinstven i orginalan …”

Neki od njihovih najvećih hitova su Stampedo, Jadranska sol, Samo zvijezde, Plaža snova, Snijeg, Špricer. Izvode i mnoge vesele obrade koje ih inspiriraju te neke od glazbenih suradnji poput uspješnog izleta sa Miletom Kekinom (pjesme Dolje je bolje i Maslina). U posljednje koncertne aktivnosti pridružio im se i Damir Martinović Mrle s kojim je Ivanka Mazurkijević snimila album Kauboji te iz njegovog repertoara izvode pjesmu Zadnje riječi.

Bend je osnovan 1995. godine pod vodstvom Javora Jeića, autora svih skladbi i tekstova  na prva 3 albuma. Kroz grupu je prošlo oko tridesetak putujućih glazbenika i bezbroj gostiju te su dobitnici mnogih nagrada i priznanja za svoj rad, a za vrijeme svojeg djelovanja izdali su 6 albuma: Stampedo Stampedo, Cirkus Stampedo u predstavi Tandara Mandara, Romantično ljetovanje za dvije ( 2 ) osobe, Pau Pau, Možda stvarno i Sonja i Bik/Stampedo.

Ovogodišnja Hartera će se upriličiti 16. i 17.09.2016. u hali nekadašnje tvornice Torpedo sa dva dana raznolikog programa. Podrobnije informacije pratite putem službenog weba ( www.hartera.com ) i Facebook stranice (https://www.facebook.com/hartera/?fref=ts).

RIF Magazin, magazin urbane kulture o glazbi i za glazbu u izdanju Novog lista!

Izlazi mjesečno kao prilog uz tiskano izdanje Novog lista, i online svakodnevno sa novim sadržajima.

RIF magazin trenutačno je jedini specijalizirani magazin za urbanu kulturu na tržištu.

Na pratećem portalu RIF-a, rifmagazin.novilist.hr svakodnevo se objavljuju informacije vezane uz festivale i glazbena događanja.

Početak programa u 21 sat, ulaz slobodan!

 

RIJEČKA ZVEČKA:


Mjesto održavanja : park na križanju Kvaternikove i ulice Martina Kontuša (park preko puta crkve na Donjoj Vežici, ispod Caffe bara East River).

Za Kolovoz Zvečka još najavljuje:

 

Srijeda…..31.8   Zatvaranje ZvečkeHartera Warm Up Party feat Stampedo + promocija RIF specijal magazin…i to je kraj..          

 

Caffe bar East River – Rijeka

Ukoliko ste ljubitelj dobre pive, volite šarene koktele, opustiti se uz dobru kavu ili obnoviti snagu svježe cjeđenim sokom na pravom ste mjestu, sa terase East Rivera koja se naslanja na park i u samom parku možete uživati u svim koncertima, dobroj glazbi, veseloj atmosferi koju Riječka zvečka proizvodi u velikim količinama!

Zato dođite, pjevajte, volite se, dovedite i društvo…i uživajte!

 
Vidimo se na Riječkoj zvečki 2! Ulaz na sve programe je slobodan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...