Početna - IZDVOJENO - RIJEKA POLJUBACA RAZVESELILA PROLAZNIKE NA KORZU!

RIJEKA POLJUBACA RAZVESELILA PROLAZNIKE NA KORZU!

Riječani i Riječanke spremno pozirali za ljubav! Soundsetova Rijeka poljubaca zapljusnula je jutros građane Rijeke i sve one koji su se zatekli na Korzu od 10:30 do 11:30. Naime, ekipa Soundset Trsata, povodom nadolazećeg Valentinova pobrinula se da se ljubav proslavi neovisno o kakvoj se ljubavi radi.  Dok se mnogi zamaraju savršenim poklonom za Valentinovo, a ostali glasno negoduju zbog konzumerizma – Soundset Trsat sačuvao je vaše novčanike i ponudio vam drugačiju proslavu ljubavi – onu koja će vas na to podsjećati svakog dana, a ne samo 14. veljače.

Rijeci poljubaca odazvali su se brojni parovi, ali i samci, prijatelji, roditelji i djeca…te se fotografirali u Soundsetovom okviru i zasigurno si stvorili neke nove lijepe uspomene. No, to nije sve – na Facebooku Soundset Trsata objavljena je cijela fotogalerija a Riječani čija fotografija  do 23 sata prikupi najviše lajkova osvajaju putovanje u romantičnu Veronu. Putuje se na samo Valentinovo – 14. veljače.

Osim putovanja u Veronu, slušatelji Soundseta, u Rijeci poljubaca mogu osvojiti wellness vikend za dvoje. Na besplatni 0800 1881 mogu ostaviti svoju glazbenu želju i poruku najkasnije do četvrtka 11.2. u 23 sata. Pjesme i poruke puštat će se u petak 12.2. u programu Soundset Trsata.

Detalje nagradne igre i putovanja možete pronaći na Facebooku Soundset Trsata, čuti na 87,6 ili 91,0

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...