Početna - IZDVOJENO - Rijeka – Rudar Velenje 5:0
HNK Rijeka
arhiva

Rijeka – Rudar Velenje 5:0

O dominaciji Rijeke svjedoči da je već nakon pola sata Rijeka vodila 3:0. Nakon početnog pokušaja Balaja glavom, riječki napadač u 14. minuti lijepo je potegnuo, ali ispriječila se greda. Uslijedio je pokušaj Roshija u 21. minuti, a tri minute kasnije Gavranović je sjajnom dugom loptom pronašao Roshija koji je pucao iz okreta, ali vratar Rudara je bio na mjestu.

U 26. minuti Gavranović je ponovo bio na sceni, a njegov prizeman ubačaj Balaj je petom sjajno pospremio u mrežu – 1:0!

Samo dvije minute kasnije Roshi je pobjegao obrani Rudara i nakon što je srušen s leđa sudac Linić pokazao je na bijelu točku. Gavranović, koji je cijelo prvo poluvrijeme publiku oduševljavao potezima, bio je siguran – 2:0.

Već u 32. minuti ponovo se promijenio rezultat na semaforu. Roshi je sjajno izbacio Balaja koji je ostao sam i mirno prebacio vratara – 3:0.

Četvrti gol stigao je u 52. minuti. Bertoša je lijepo ubacio, Kajević je najviše skočio i glavom pospremio loptu u mrežu – 4:0. U 58. minuti Roshi se odlično izborio na desnom boku, lijep ubačaj je stigao do Kajevića koji se našao sam na desetak metara, ali njegov pokušaj zaustavio je vratar Rudara. U 68. minuti Roshi je ponovo pobjegao obrani, sjurio se sam prema golu, ali lopta je otišla preko grede.

U 75. minuti stigao je i peti gol. Bajić je donio loptu pred kazneni prostor, te proigrao Rebernika koji je s 15-ak metara bio siguran – 5:0.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...