Početna - IZDVOJENO - Rijeka se budi
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Rijeka se budi

Policija i komunalci dva su sata uklanjali transparent Riječkog pokreta otpora!

Riječki pokret otpora, predvođen Slavicom Šotom, u 11 sati u Užarskoj ulici trebao je održati konferenciju za novinare, ali je uoči početka do njih stigla vijest o intervenciji komunalaca i policije koji su pokušali skinuti transparent samo pola sata nakon što je postavljen na zgradu u kojemu se nalazi dućan “Casa Mia” u Ulici Ante Starčevića broj 9., koji je u zakupu Slavice Šota.

Pressica je stoga preseljena iza ugla, ispod transparenta, u Ulicu Ante Starčevića gdje je već bio parkiran kamion Čistoće, spreman za uklanjanje transparenta.

“Dok ovakvi vladaju nema sreće nama ni našoj djeci, a ni unucima. Grijeh se oprašta, ali korupcija ne!” – pisalo je na velikom platnu izvješenom u Starčevićevoj ulici u Rijeci, kojeg je policija ubrzo uklonila.

Na transparentu su, osim tog natpisa, još i fotografije desetorice Riječana za koje članovi Pokreta otpora – Riječani protiv korupcije tvrde da su umreženi u kriminal i korupciju.

Na njemu su objavljene fotografije ministra financija i bivšega gradonačelnika Rijeke Slavka Linića, gradonačelnika Vojka Obersnela, predsjednika Županijskog suda u Rijeci Veljka Miškulina, zamjenice ravnatelja USKOK-a Sajonare Čuline, bivšega županijskoga državnog odvjetnika Dorisa Hrasta, policijskog djelatnika Marijana Perice, Višnje Felker i Tee Borčić iz Porezne uprave, bivše ravnateljice Direkcije za poslovne prostore u Gradu Rijeci Željke Marković te poduzetnika Mirka Pavičića.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...