Početna - IZDVOJENO - Rijeka ima Trg Šišmiša!
trg-sismisa

Rijeka ima Trg Šišmiša!

Riječko Gradsko vijeće je usvojilo Prijedlog odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja dijela područja Krnjevo na zahtjev investitora, zagrebačke tvrtke Arturus Verona d.o.o.. Riječ je površini od 3,2 hektara, između koridora željezničke pruge i Liburnijske ceste, na potezu od raskrižja Krnjevo (Zvonimirova ulica –Zametska ulica – Liburnijska ulica) u smjeru Kantride. Želja investitora je taj prostor prilagoditi za trgovačke, stambene, poslovne i druge sadržaje te uređenje zelenih površina.

Donesena je i odluka o određivanju imena trga na području grada Rijeke kojom je javna površina u Starom gradu, od Trga Svete Barbare i Užarske ulice, uključujući i dosadašnju ulicu Šišmiš, nazvana Trgom Šišmiš.

Vijećnici su na kraju sjednice usvojili nove Statute Muzeja moderne i suvremene umjetnosti i Muzeja grada Rijeke koji su usklađeni sa Zakonom o muzejima i drugim pravnim propisima.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

(OPREZ) Kreće sanacija šetnice oko Umjetničkog pavilijona Juraj Šporer

Iz Grada Opatije obavijestili su građane o početku radova oko Umjetničkog paviljona Juraj Šporer koji bi trebali završiti do kraja ...