Početna - IZDVOJENO - RiTeatar gostuje na Legendfestu
legendfest
web

RiTeatar gostuje na Legendfestu

Od 31. srpnja do 2. kolovoza bajkovitim gradićem Pićnom zavladat će mitska bića, štrige i štriguni, vile i vilenjaci, zmajevi i vještice. Diljem grada, u uličicama, parkovima, uz crkvice i zidine svakodnevno će se od 18 do 24 sata održavati predstave, radionice i performansi, predavanja i koncerti za sve uzraste i to sve u sklopu jubilarnog desetog Festivala narodnih priča, legendi i mitova Istre – popularnog LegendFesta Pićan.

Ondje će nastupiti čak više od 200 umjetnika iz cijele Hrvatske, pa će tako u tri dana biti održano i više od 10 predstava, sedam izložbi te niz radionica za djecu i predavanja za odrasle. S čak tri predstave na festivalu gostuje i riječki Ri Teatar i to s predstavama Pažnja!!! Gusari kapetana Morgana pljačkaju!!!, Glulo i Smrlo u Štrigilandu te predstavom Legenda o Grobničkoj bitki.

Pićanske magične večeri uljepšat će i nekoliko koncerta, od kojih izdvajamo one etno sastava Veja, fado koncert Jelene Radan te koncerte Franka Krajcara i grupe Indivia i etno benda Šćike.

Svi programi, besplatni su za posjetitelje.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...