Početna - GOSPODARSTVO - Sajam poslova
hzz logo
web

Sajam poslova

U 2014. godini Sajam poslova održat će se u dvije faze – proljetni i jesenski. U proljetnom dijelu održat će se sedam sajmova u sedam gradova, koji počinju 5. ožujka u Rijeci, i završavaju 27. ožujka u Krapini.

I ove godine održava se Sajam poslova. U 2014. godini Sajam poslova održat će se u dvije faze – proljetni i jesenski. U proljetnom dijelu održat će se sedam sajmova u sedam gradova, koji počinju 5. ožujka u Rijeci i završavaju 27. ožujka u Krapini. Kroz Sajam poslova Zavod želi omogućiti direktan kontakt poslodavaca s onima koji traže posao  –  nezaposlenim osobama, ali i svim ostalima koji se nalaze na tržištu rada.

U direktnom kontaktu nezaposlene osobe, ostali koji traže posao, ali i oni koji  su u sustavu obrazovanja moći će se na jednom mjestu upoznati s potrebama na tržištu rada, zahtjevima poslova i zahtjevima koji poslodavci traže od budućih radnika.

Sajmovi poslova organiziraju se uz podršku partnera na lokalnoj razini: lokalna samouprava, Hrvatska obrtnička komora, Hrvatska gospodarska komora, Hrvatska udruga poslodavaca, razvojne agencije, centri za poduzetništvo, škole, veleučilišta, škole za obrazovanje odraslih i drugi.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...