Početna - IZDVOJENO - Sajam Rijeka Nautic Show

Sajam Rijeka Nautic Show

Rijeka Nautic Show održat će se od 28. do 30. rujna na Gatu Karoline Riječke. U ime organizatora Zajednice tehničke kulture Rijeka, program je na press konferenciji u restoranu „Molo longo“ predstavio Silvano Skočaj.

U ime pokrovitelja novinarima su se obratili pročelnik Ureda županije Goran Petrc, voditeljica Odsjeka za industriju, graditeljstvo i turizam pri Županijskoj komori Rijeka Blanka Kalokira, voditelj Odsjeka za pomorsko gospodarstvo, promet i trgovinu Vedran Devčić, pomoćnik ravnatelja za komercijalno operativne poslove u Lučkoj upravi Rijeka Ivan Jakšić, viša stručna suradnica Odjela za poduzetništvo Grada Rijeke Iva Ribarić te Goran Bilić iz tvrtke ACI d.d.

Na sajmu će biti predstavljeno preko 50 plovila, a izlagat će i domaći proizvođači s naglaskom na proizvode kvalitete „Izvorno hrvatsko“ te „Hrvatska kvaliteta“. Posjetitelji će moći razgledati i ophodni brod HRM, a za mlađe će svakako najzanimljivija biti vožnja jedrenjakom. Sajam ima i humanitarnu notu, ovoga puta za Udrugu osoba s intelektualnim teškoćama Srce Rijeka.

Na Botelu Marina će se u sklopu sajma održati brojne panel diskusije i predavanja, a organizatori su izdvojili diskusiju „Rijeka kao novi nautički centar na Jadranu“ u organizaciji HGK Županijske komore Rijeka na kojoj će panelisti dati svoje viđenje o razvoju nautičkog turizma u Porto Barošu.

Pročelnik Ureda županije Goran Petrc istaknuo je važnost plave komponente Primorsko-goranske županije te pomorstva, brodogradnje i nautičkog turizma. Uputio je čestitke organizatorima te dodao kako se radi o izuzetno kvalitetnoj manifestaciji.
Rijeka Nautic Show je moderan sajam koji postaje mjesto susreta svih koji vole provoditi vrijeme na moru i uz more.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Opatijska maturijada

Maturanti opatijskih srednjih škola slavili posljednji dan srednjoškolskog obrazovanja 22.05. bio je posljednji dan nastave za maturante širom Hrvatske. I ...