Početna - IZDVOJENO - Sastanak s čelnicima Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija
fthm

Sastanak s čelnicima Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija

U uredu gradonačelnika u petak je održan radni sastanak gradonačelnika Ive Dujmića s  prof. dr. sc. Brankom Blaževićem, koji je predvodio Istraživački tim Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu (FMTU)  Sveučilišta u Rijeci pri izradi Strategije razvoja Grada Opatije 2014.-2020. koju je usvojilo Gradsko vijeće i dekanicom FMTU-a prof.dr.sc. Dorom Smolčić Jurdana.

Tema sastanka bili su razgovori o daljnjoj suradnji, koja bi uključivala u budućnosti i širenje na plan izvrsnosti obrazovnih institucija, kao što je Fakultet u Iki, a što je posebno apostrofirano u kontekstu nastavka suradnje Grada i Istraživačkoga tima na izradi Akcijskoga plana. Taj je Plan naime predviđen za izradu i kroz dokument Strategije razvoja grada. Na sastanku se danas razgovaralo o pripremnim aktivnostima za izradu Akcijskog plana, kako bi se na jesen pristupilo izradi Plana.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Podjela kompostera u Komunalcu u Jurdanima

Komposteri zapremnine 400 litara koji biljni otpad mogu pretvoriti u koristan materijal za vrtove dobivaju svoje vlasnike. Na prostoru Komunalca ...