Početna - IZDVOJENO - Schumacher udario motociklista?
Foto: web

Schumacher udario motociklista?

Britanski mediji otkrivaju kako je svjetski poznati F1 vozač neodgovorno vozio unajmljeni Audi A4. Na raskrižju je propustio dati prednost muškarcu na motociklu.

Michael Schumacher je lani 17. studenog u Španjolskoj Sevilli sudjelovao u prometnoj nesreći i ozlijedio motociklista. Motociklist je pretrpio lakše ozljede.

Vjeruje se kako predmet neće završiti na sudu jer je Schumacherovo osiguranje ozlijeđenom muškarcu već platilo odštetu. Istraga još traje.

Njemački vozač Formule 1 u prosincu je na skijanju u Meribelu u francuskim Alpama pao i glavom udario u stijenu. Imao je kacigu na glavi, no liječnici su mu inducirali komu kako bi se lakše oporavio. Od tada se bori za život, a liječnici očekuju da će se uskoro probuditi iz kome.

-” On izgleda sasvim normalno, a čak je reagirao mičući ustima. Ja nisam liječnik, no vidjevši ga, vrlo sam pozitivan” – rekao je Felipe Massa, koji je kolegu početkom prošlog tjedna posjetio u bolnici u francuskom Grenobleu.

Najnovije informacije, međutim, donosi njemački magazin Focus, koji navodi kako je Schumacherovo tijelo loše reagiralo na pokušaj buđenja iz kome te kako su liječnici ipak odustali od buđenja. Isti izvor navodi kako mu je navodno protok krvi znatno smanjen, a lijekovi ne djeluju onako kako su se svi nadali, piše 24sata.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...