Početna - IZDVOJENO - Snježne vratolomije na Gatu Karoline Riječke 30. siječnja
snjezne vratolomije

Snježne vratolomije na Gatu Karoline Riječke 30. siječnja

Jedno od najatraktivnijih snowboard natjecanja u Europi,Carnival Snowboard Session, održat će se u subotu, 30. siječnja 2016., na Gatu Karoline Riječke (Rijeka).

Usnowboard areni smještenoj tik do mora za bodove u World Snowboard Tour-uborit će se dvadesetak ridera iz Austrije, Italije, Njemačke, Slovenije i, naravno, Hrvatske. Nakon cjelodnevnih kvalifikacija i finalnih vožnji porailute proglašenja pobjednika, okupljeni će se moći opustiti uz besplatan koncert bendovaJonathan,Krešo i kisele kiše te Buco i Kalašnjikovi.

U želji da se snowboarding kao sport, kultura i način života približi što većem broju građana organizatori ove godine donose Carnival Snowboard Film Festival (CSFF) koji će prethoditi natjecanju. CSFF će se održatiu četvrtak i petak, 28. i 29. siječnja 2016.,  u Galeriji SKC u Omladinskom kulturnom centruPalach.Prijave za festival otvorene su do 25. siječnja, a autori koji su bilježili život snowboardera, njihove trikove i sve ostalo što čini snowboarding kulturu natječu se za vrijedne nagrade u dvije kategorije koje će dodijeliti žiri – amateri i profesionalci – te nagradu publike.

Manifestaciju zajednički organiziraju Snowboard klub Nine i Turistička zajednica grada Rijeke u sklopu 33. Riječkog karnevala.

Više informacija o ovogodišnjem izdanju Carnival Snowboard Sessiona možete pronaći na službenoj Internet i Facebook stranici.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...