Početna - IZDVOJENO - Solidarnost na djelu
Solidarnost na djelu Matulji

Solidarnost na djelu

Akcija Hrvatskog Crvenog križa “Solidarnost na djelu” provest će se od 10. do 18. listopada, kada će Crveni križ Opatija i Aktiv Crvenog križa Matulji organizirati prikupljanje odjeće, obuće i hrane i prodaju bonova.

Sutra, 10. listopada, donacije će se prikupljati u matuljskom Hangaru, a tjedan dana kasnije, 17. listopada, kod trgovine Karmen u Jušićima, od 16 do 18 sati.

Donacije je moguće dostaviti i u mjesnim odborima Jurdani, Pužev komun, Lipa, Rupa, Šapjane i Pasjak, a detaljnije informacije o vremenu bit će objavljene na plakatima u tim mjestima.

Za poklonjeni novac, građanima će biti uručen novčani bon zahvalnosti s oznakom vrijednosti, numeriran i ovjeren pečatom društva Crvenog križa s njihovog područja. Svi sudionici u akciji bit će uočljivo označeni znakom Crvenog križa.

Organizatori poručuju kako će po odjeću i obuću, oni kojima je potrebno, moći doći tjedan dana nakon završetka akcije, dok će se hrana dostaviti socijalnoj samoposluzi u Opatiji. Novac od prodanih bonova iskoristit će se za kupnju novih bolničkih kreveta koji će se moći posuđivati uz minimalnu naknadu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...