Početna - IZDVOJENO - SPORTIRAJ SE, veliko sportsko humanitarno događanje u rujnu u Tower Centru
sportiraj se

SPORTIRAJ SE, veliko sportsko humanitarno događanje u rujnu u Tower Centru

Potaknuti velikim interesom za prošlogodišnje događanje Tower Centar Rijeka ponovno organizira SPORTIRAJ SE od 2.do 4. rujna te od 10. do 11.rujna 2016.godine. Kako je najavio Saša Brusić, zamjenik direktora Tower Centra Rijeka, ova dva vikenda Riječanima i posjetiteljima najvećeg riječkog shopping centra priuštit će prije svega dobru zabavu i rekreaciju. Održat će se predstavljanja brojnih sportskih klubova, natjecanja, modna revija, druženje s nogometašima HNK Rijeka ali i dva velika humanitarna događanja – Tower Biciklijada i Tower Trči.

Otvorenje ovogodišnje manifestacije Sportiraj se zakazano je za petak, 2. rujna na kojem će nas zabaviti dječji zborovi Mali Riječani i Morčići te Prve Riječke mažoretkinje, a kulminacija događanja je druženje s najdražim klubom -nogometašima HNK Rijeka i njihovom maskotom Sharky, najavila je Anja Karuza, marketing i PR Tower Centra Rijeka. Tijekom subote i nedjelje (3. i 4. rujna) riječki sportski klubovi prezentirat će novitete i informirati posjetitelje o upisima (gimnastika, capoeira, judo, krav maga, rukomet, plivanje, streljaštvo…), a u 18 h u subotu, svi zainteresirani moći će uživati u pravoj modnoj poslastici „Sportski modni trendovi“ pod voditeljskom palicom poznate fitness instruktorice i voditeljice Renate Sopek te gosta iznenađenja. Prvi vikend velikog sportskog događanja završit će sportskim događajem humanitarnog karaktera pod nazivom “TOWER BICIKLIJADA”, čiji je zlatni sponzor Intersport, a koja će se održati u nedjelju 4. rujna na krovu Tower Centra (6. kat). Utrka će biti podijeljena u više kategorija: dječja biciklijada 6-10 godina (2 kruga oko 6.kata), dječja biciklijada 11-14 godina (3 kruga oko 6.kata), rekreativno obiteljska biciklijada (15 km) te Hyper Tower biciklijada (25 km), a svi zainteresirani se mogu prijaviti putem web forme objavljene na web stranici Tower Centra.

Tijekom 2. vikenda 10. i 11. rujna nastavit će se prezentacija sportskih klubova, posjetitelji će moći sudjelovati u fitness radionici s trenerom Daliborom Petrinićem, kao i isprobati pole dance s pobjednikom Supertalenta i najboljim pole dancerom Petrom Brunom Basićem. U nedjelju će biti organizirana mala škola nogometa HNK Rijeke, a ljubitelji cageballa moći će se uključiti u cageball turnir. Kruna cjelokupnog događanja je utrka „TOWER TRČI“ pod pokroviteljstvom Ferivi sporta, Sportvisiona i Proteini.Si, koja će se održati na krovu (6. kat), također u nekoliko kategorija: dječja utrka 6-10 godina (500 m), dječja utrka 11-14 godina (800 m), rekreativna utrka (5 km) i hyper (10 km).  Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem web forme objavljene na web stranici Tower Centra.

Želja Tower Centra je senzibilizirati što širu zajednicu kako bi prikupljenim sredstvima pokazali brigu o našim najmlađima stoga će, kao i prošle godine sredstva prikupljena u humanitarnoj trci i biciklijadi biti donirana Dječjoj bolnici Kantrida.  Sredstva se prikupljaju kotizacijom za kupnju majice po cijeni od 20 kn Sportiraj se, istaknula je Vedrana Pende Kučić, direktorica agencijeVemar, u suradnji s kojom se održava manifestacija.

Također, na samom početku nove radne sezone i školske godine namjera je potaknuti svih, od najmlađih do najstarijih na aktivno bavljenje sportom i rekreacijom. Najuspješnije sudionike biciklijade nagradit će zlatni sponzor Intersport, kao i  Pitarosso i Baby Center, a utrku TOWER TRČI će nagraditi Ferivi, Sportvision i Proteini.Si, glavni sponzori utrke te Tower Center s nagradnim bodovima na Golden Tower kartici, a za najmlađe je u obje utrke Ciciban pripremio poklon pakete. U svojim nastojanjima ideju Tower Centra prepoznali su i podržavaju Grad Rijeka, Turistička zajednica Grada Rijeke i Primorsko goranska županija.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...