Početna - IZDVOJENO - Sportska dvorana Matulji do kraja studenog
Izgradnja dvorane Matulji
foto: skyscrapercity.com

Sportska dvorana Matulji do kraja studenog

Što se sve (g)radi?

Ovih dana počinje obnova delničkih skakaonica i žičara na Platku, uskoro se otvara sportska dvorana u Matuljima, a dovršeni su i građevinski radovi na uređenju prostora za spomen-zbirku Domovinskog rata u Rijeci.

Županija Primorsko-goranska će s pola milijuna kuna dodatno pomoći opremanje sportske dvorane u Matuljima, rekla je primorsko-goranska dožupanica Marina Medarić i otvorenje dvorane najavila za studeni.

Naime, pet stotina tisuća županijskih kuna već je ugrađeno u dvoranu, no Matulji su zbog blokiranog računa u Kredo banci tražili i dobili dodatnu pomoć. Pri završetku je i školska sportska dvorana u Ravnoj Gori, gdje je županija u novu kotlovnicu uložila milijun kuna te radovi na obnovi Prometne i Strojarsko-brodograđevne škole u Rijeci, vrijedni 13,7 milijuna kuna, izvijestila je Medarić.

U Pomorskom i povijesnom muzeju, gdje se uređuje prostor Spomen-zbirke Domovinskog rata okončani su građevinski radovi, a slijede dogovori s braniteljskim udrugama o izložbenoj dokumentaciji. Do kraja godine bit će obnovljene i tri delničke skakaonice – od 8, 15 i 30 metara. Na Platku se pak 8 milijuna ulaže u cestu, a 4 milijuna kuna u obnovu žičara.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...