Početna - IZDVOJENO - Sportsko-humanitarni turnir “Božić na hakli 2014”
web

Sportsko-humanitarni turnir “Božić na hakli 2014”

Povodom Božićno-novogodišnjih blagdana, a u cilju popularizacije košarke i obogaćivanja natjecateljske ponude svim mladim košarkašima/košarkašicama Grada i Županije, organizira se sportsko humanitarni projekt “Božić na hakli 2014”. Turnir će se održati u dvorani Kostrena sutra od 14:00 do 21:00 sat.

Očekuje  se preko 250 muških i ženskih natjecatelja podijeljenih u devet kategorija, te kao takav predstavlja  najmasovniji košarkaški događaj u PGŽ. Već tradicionalno, humanitarna nota biti će realizirana u suradnji sa Socijalnom samoposlugom Rijeka, za koju će svi sudionici prikupljati hranu koja će biti podijeljena najugroženijim riječkim obiteljima.

Održati će se i natjecanje u šutiranju trica za sve kategorije te posebno „Obiteljsko natjecanje u šutiranju“ u kojem će preciznost zajednički odmjeriti jedan roditelj i dijete.

Organizatori humanitarnog turnira pozivaju sve natjecatelje, posjetitelje i simpatizere projekta da svojom nazočnošću uveličaju turnir te da u Sportsku dvoranu Kostrena donesu što više živežnih namirnica i higijenskih potrepština koji će se donirati Socijalnoj samoposluzi Rijeka.

Pokrovitelji turnira su Općina Kostrena i Turistička zajednica Općine Kostrena.

Program:

14:00 – 16:00 – natjecanje kategorija dječaci, djevojčice, mini basket M i mini basket Ž.
16:20 – 16:40 – program službenog otvaranja
17:00 – 21:00 – natjecanje mlađe kadetkinje, mlađi kadeti, kadetkinje, kadeti i juniori.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...