Početna - IZDVOJENO - Start 5. etape CRO Racea 1. listopada u Opatiji

Start 5. etape CRO Racea 1. listopada u Opatiji

I ove godine krajem rujna Hrvatska će biti domaćin sedme po redu međunarodne biciklističke utrke CRO Race u organizaciji tvrtke Top sport events d.o.o. koja predstavlja jednu od najznačajnijih biciklističkih utrka svjetskog kalendara. Iz godine u godinu ova manifestacija ocijenjena je s najvišim ocjenama u pogledu organizacije te je stavljena uz bok najvećim svjetskim biciklističkim utrkama. Na CRO Raceu će sudjelovati dvadeset timova najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije.
Ove godine CRO Race hrvatskim će se cestama voziti u razdoblju od 27. rujna do 2. listopada te će i etape prolaziti kroz gradove, nacionalne parkove i parkove prirode, promičući istovremeno biciklizam i turistički potencijal Hrvatske. Da je riječ o doista globalnom projektu govori činjenica da će utrku prenositi televizijske kuće u gotovo 180 zemalja svijeta što dokazuje iznimnu promociju Hrvatske i njenih turističkih potencijala.
Peta etapa utrke u duljini od 156 km na rasporedu je u subotu, 1. listopada 2022. sa startom u Opatiji i ciljem u Labinu.
Pozivamo građane Opatije da se kao gledatelji priključe praćenju utrke i podrže natjecatelje na 5. etapi CRO Racea kako bismo uljepšali dojam o našoj zemlji i ponajprije o našem gradu te na taj način doprinijeli scenografiji koju CRO Race odašilje u svijet.

Izvor: Grad Opatija

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...