Početna - IZDVOJENO - Startup Camp u Rijeci
rijeka
web

Startup Camp u Rijeci

Treći Startup Camp održat će se ove godine od 28. svibnja do 1. lipnja u Znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci, a cilj je događanja kroz petodnevni program pomoći novim poduzetnicima da startup ideje pretvore u održivo poslovanje.

Trideset polaznika u dobi između 18 i 35 godina dobit će priliku sudjelovati u programu koji će voditi uspješni američki i hrvatski poduzetnici i investitori. Svim sudionicima osiguran je smještaj u Rijeci, a prijave su otvorene do 10. svibnja 2014.

Među mentorima koji će raditi s polaznicima bit će i Mark Crandall iz Continental Wind Partnersa, iskusna marketingašica i stručnjakinja za odnose s javnošću Betina Moreira Infante te lean startup veteran Jason Fraser, kao i neka imena s domaće startup scene poput Saše Cvjetojeviće, Ive Špigela, Kristine Ercegović te Mihovila Barančića. Posljednjeg će dana svaki polaznik imati priliku kratko prezentirati svoju ideju pred stručnim žirijem, a troje najbolje rangiranih kao nagradu će dobiti Apple iPad Air, Apple iPad mini ili tablet Samsung Galaxy Tab 3.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...