Početna - AUTOMOTO - Stigao najmanji 4×4 Mercedes
Mercedes GLA
foto: web

Stigao najmanji 4×4 Mercedes

Novi zastupnik za Mercedes već prodaje GLA, najmanji član SUV (Sport utility vehicle) to su vozila koja svojim izgledom nalikuju terencima, ali se razlikuju prema namjeni, cijeni i voznim svojstvima.

Star Import, novi zastupnik za Mercedes za hrvatsko tržište, u Rovinju je predstavio dva velika noviteta kojima službeno počinje s radom u punom obimu i prema visokim standardima Mercedesa. Riječ je o novoj C-klasi koja na domaće tržište stiže zasad s tri motora i početnoj cijeni od 38.00 eura za C 180 sa 157 KS. Još čeitiri dizelska i tri benzinska motora upotpunit će ponudu C-klase do kraja godine, a kupci mogu birati između široke palete dodatne opreme i paketa. Jednako je zanimljiv i najmanji član Mercedesove SUV obitelji, manje od 4,5 metara dugačak GLA, koji je u ponudi s dva dizelska i dva benzinska motora te u sportskoj AMG verziji.

Iznenađujuće je prostrane unutrašnjosti. Ima najbolju aerodinamiku u klasi i najveći prtljažnik koji prima od 421 do 1235 litara prtljage, osim bogate palete dodatne opreme nudi velik broj elektroničkih sigurnosnih sustava. Početna cijenu mu je 33.700 eura.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...