Početna - IZDVOJENO - Stiglo i državno odvjetništvo u hotel Kvarner
hotel kvarner
foto: web

Stiglo i državno odvjetništvo u hotel Kvarner

Slučaj nadogradnje opatijskog hotela Kvarner, o kojem se već danima govori, preuzelo je državno odvjetništvo. Izgleda da je nadogradnja omogućena i urbanističkim planom i rješenjem konzervatora. Nadogradnja se mogla spriječiti jer urbanističkim planom bilo je predviđeno 67 katova u zoni u kojoj se nalazi hotel Kvarner, ali bez rješenja o prethodnom odobrenju koje je izdano 18. veljače 2014. godine se ta radnja nikako po zakonu nije smjela izvesti.

Najstariji opatijski hotel, devastira se ne samo izvana nego i iznutra. Ernie Gigante Dešković je prvi otvorio pitanje devastacije hotela, te govorio kako su konzervatori pogriješili što su dali zeleno svjetlo. Iznošenje mnogih nelogičnosti su dovele do devastacije hotela Kvarner te je potaklo lavinu i konzervatori su priznali da su imali pritisak od tadašnje državne vlasti.

Devastacija hotela Kvarner glavna je tema građana Opatije koji su jedinstveni protiv devastacije i potvrdu u opravdanost njihovih sumnji dalo je sada i državno odvjetništvo koje je stiglo u hotel Kvarner kako bi istražilo nepravilnosti.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...