Početna - IZDVOJENO - Stipe Bekavac odmjerit će snage u Opatiji protiv armenskog borca Darpinya
Bekavac

Stipe Bekavac odmjerit će snage u Opatiji protiv armenskog borca Darpinya

Iskusni OFC-ov MMA borac Stipe Bekavac, koji već godinama kotira kao jedan od najboljih poluteškaša u čitavoj regiji, na Opatija Fight Nightu 6 trebao je 31. listopada nastupiti protiv Talijana Albertija Aramisa, no on se prije tjedan dana teže ozlijedio na sparingu te je morao otkazati nastup u Opatiji.

Iako nije bilo lako pronaći adekvatnog zamjenog protivnika, OFC je ipak uspio angažirati iznimno kvalitetnog borca kao novog protivnika Bekavcu, a radi se čak i o iskusnijem protivniku nego što je Aramis.

Bekavac će tako posljednjeg dana u ovom mjesecu odmjeriti snagu s opasnim armenskim borcem Hrachom Darpinyanom koji trenira već više godina u Nizozemskoj te je u svojoj profesinalnoj karijeri ostvario 13 pobjeda, osam poraza te jedan neriješen meč.

“Nikad nije zgodno borcu kad mu se protivnik promijeni tjedan dana prije borbe, jer to ipak znači vrlo često i promjenu taktiku, ali nikad nisam birao svoje suparnike, pa ću tako ući u ring sa svakime koga stave ispred mene. Darpinyan je po iskustvu taman na mojoj razini i vjerujem da će svi oni koji dođu 31.10. u dvoranu uživati u našoj borbi”, rekao je Bekavac.

Dvorana u Opatiji definitivno će biti rasprodana za ovaj borilački spektakl, a ulaznice se još uvijek mogu kupiti po cijeni od 80 kuna za tribinu. Popis svih prodajnih mjesta možete pogledati na linku www.ofc.hr/ulaznice.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...