Početna - ZABAVA - Što muškarci uistinu vole na ženama?
ljubav

Što muškarci uistinu vole na ženama?

Kada govorimo o ljepoti i privlačnosti muškarci i žene imaju potpuno različite poglede. I dok se mi trudimo namirisati najfinijim parfemom ukloniti i najsitniju dlačicu i kožu učiniti što glatkijom i zategnutijom, oni na nama primjećuju nešto sasvim drugo. Ovo su najčešći odgovori što  muškarce privlači kod žena:

“Kada žena lijepo hoda.”
Odjeća može privući muškarca, no elegantan ženski hod će pobijediti najkraću minicu ili uske hlače.

“Prirodni miris njezine kože.”
Miris kreme ili parfema je ugodan, no miris kože je nešto sasvim drukčije, nešto posebno.

“Kada te žena gleda (dulje od dvije sekunde).”
Ima nešto posebno u ženskom pogledu. Pogled koji traje nešto dulje zapravo je znak da ste zainteresirani, a njemu to predstavlja nevjerojatan kompliment i izazov.

“Njezino lice kada se probudi.”
Pomalo podbuhlo lice i škiljavi pogled ukrašen osmijehom nešto je što nevjerojatno privlači zaljubljenog muškarca.

“Raščupana kosa.”
I dok se mi svim silama trudimo da naša kosa izgleda besprijekorno, oni to nikada neće primijetiti. No kada se probudite i kada ste potpuno prirodni sa svim svojim manama i vrlinama, to će itekako primijetiti.

“Kada se stalno smije.”
Vesela, pristupačna i pozitivna osoba je pravi magnet za muškarce. Upravo zbog toga osmijeh je jedan od najjačih ženskih trikova koji pali kod svakog muškarca.

“Pjegice na licu.”
Puder je savršen za prikrivanje i najsitnijih nepravilnosti na licu. No ako mislite da će ga vaš savršen ten privući, varate se. Pjegice na licu, kao i nesavršene sitnice, muškarci smatraju neodoljivima.

I:zadovoljna.dnevnik.hr

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Grad Opatija uredio dječji kutak na Kantridi

Donacijom Grada Opatije i tvrtke Parkovi d. o. o. Opatija, na lokalitetu Kantrida KBC-a Rijeka uređen je veseli kutak za ...