Početna - IZDVOJENO - Stop razbojništvima u poštama
foto: web

Stop razbojništvima u poštama

Jučer je u prostoru Hrvatske pošte na riječkom Korzu održano edukacijsko predavanje pod nazivom „Stop razbojništvima u poštama“, koje se inače provodi na nacionalnoj razini, a organiziraju ga Ministarstvo unutarnjih poslova i Hrvatska pošta.

Navedeni projekt provodit će se kroz tri komponente: edukacija zaposlenika, edukacija koordinatora za sigurnost iz Hrvatske pošte na županijskoj razini te izrada letaka i drugih materijala preventivnog sadržaja. Edukacija je namijenjena službenicima u poštanskim uredima, terenskim djelatnicima i voditeljima različitih segmenata poslovanja s primarnim ciljem smanjenja kaznenih djela razbojništava i podizanja razine sigurnosti zaposlenika.
Jučerašnjem predavanju prisustvovalo je 40 zaposlenika Hrvatske pošte. Predavači su bili policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske, Mirjana Bedi iz Odjela prevencije i Dinko Kudrić iz Službe općeg kriminaliteta, koji je iznio niz primjera iz prakse ukazujući na najčešće propuste i savjetujući prisutne kako se ponašati tijekom i nakon razbojništva.
Zaposlenici su sa zanimanjem pratili predavanje, iskazali zadovoljstvo zbog sudjelovanja te interes za slične radionice ubuduće.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...