Početna - GOSPODARSTVO - Stručna konferencija o leadershipu u Opatiji

Stručna konferencija o leadershipu u Opatiji

PAR International Leadership Conference (PILC) je jedina znanstveno – stručna konferencija o leadershipu u Hrvatskoj nastala kao odgovor na potrebu za povezivanjem teorijskih znanja i stručnih vještina.

Organizator PILC konferencije je Visoka poslovna škola PAR s međunarodnim partnerima. PILC je jedinstven po svojoj programskoj strukturi s obzirom na to da uključuje znanstveni i stručni program. Konferencija nudi priliku za prezentaciju radova iz područja vodstva (leadership) na znanstvenom programu, ali i mogućnost stjecanja vještina vodstva u stručnom (profesionalnom) dijelu programa.

Cilj konferencije je pružiti iskustvo i znanje iz područja menadžmenta i vodstva (leadership) potrebnih za razvoj vještina efikasnog upravljanja, te maksimizacija interakcije sudionika konferencije s ciljem povećanja globalne kompetitivnosti organizacija, institucija i pojedinaca.

U prekrasnom ambijentu Opatije, PILC konferencija nudi vrhunski program koji potiče dijeljenje ideja i interesa, izazova i problema te priliku za pohađanje predavanja priznatih stručnjaka.PAR International Leadership Conference (PILC) je jedina znanstveno – stručna konferencija o leadershipu u Hrvatskoj nastala kao odgovor na potrebu za povezivanjem teorijskih znanja i stručnih vještina. Organizator PILC konferencije je Visoka poslovna škola PAR s Međunarodnim partnerima.

PILC je jedinstven po svojoj programskoj strukturi s obzirom na to da uključuje znanstveni i stručni program. Dakle, konferencija nudi priliku za prezentaciju radova iz područja vodstva (leadership) na znanstvenom programu, ali i mogućnost stjecanja vještina vodstva u stručnom (profesionalnom) dijelu programa.

Konferencija se bavi temama vodstva i menadžmenta u području ekonomije, obrazovanja, sporta, turizma te gospodarstva općenito. Službeni jezici konferencije su engleski i hrvatski, a krovna tema iz područja liderstva svake je godine posvećena novom području.

Vizija PILC konferencije je skup znanosti i gospodarstva na kojem se razmjenjuju znanje i iskustvo, te usavršavaju vještine iz područja upravljanja i vođenja. PILC pruža managerima i liderima poticaj za razvoj i proširenje profesionalne mreže, mogućnosti za unaprjeđenje poslovanja, stjecanje znanja o vođenju te razvoj poduzetničkog mišljenja i kulture. PILC konferencija je međunarodna platforma za prezentaciju najnovijih istraživačkih postignuća i inovacija uz kvalitetnu raspravu i interakciju svih sudionika.

Misija PILC-a je da promovira obrazovnu praksu i razvoj vodstva (leadership) za dobrobit društva, ali i osnaživanje pojedinaca i organizacija. PILC potiče pojedince na usavršavanje te ohrabruje mlade ljude na usvajanje novog znanja.

Učesnike konferencije ispred Grada Opatije je pozdravila zamjenica gradonačelnika Vera Aničić. U programu će sudjelovati brojni predavači i moderatori koji će na Panel raspravama iznijeti svoje teze. “Žene kao investitori i poslovni anđeli” te “Digitalne inovacije za dodane vrijednosti” dvije su panel rasprave a akademska rasprava ima naziv “Obrazovni djelatnici kao poslovni anđeli”. U toku programa predviđene su prezentacije znanstvenih radova te promocija Erasmus + programa.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima za školsku/akademsku godinu 2020./2021.

Na temelju članka 16. Odluke o stipendiranju učenika i studenata (“Službene novine Primorsko-goranske županije“ broj 34/15), članka 44. Statuta Grada ...