Početna - IZDVOJENO - U studenom prva Inspire Me konferencija u Rijeci
inspire

U studenom prva Inspire Me konferencija u Rijeci

Inspire Me konferencija održat će se 4. studenog na Ekonomskom fakultetu u Rijeci, a očekuje se sudjelovanje preko 200 sudionika. Govornici će podijeliti svoje uspješne karijerne i poduzetničke priče, a predavanja i radionice održati vodeći domaći i inozemni profesionalci iz područja financija, marketinga, managementa, IT, prodaje, dizajna, soft skills i dr. Sudionici konferencije saznati će koje su mogućnosti zapošljavanja, prakse i načina rada te će kroz međusobno druženje s potencijalnim poslodavcima moći ostaviti svoj životopis.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika, koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, uspone, padove, uspjeh). Paralelno sa glavnim dijelom programa održat će se i specijalizirane radionice za manje grupe.

Stoga, predstavlja odličnu priliku za učenje i usavršavanje, usmjeravanje i razvoj karijere, informacije o mogućnostima realizacije vlastitih ideja, odnosno ulaska u poduzetništvo, upoznavanje s novim tehnologijama, pronalazak posla, povezivanje s kolegama iz različitih struka i poslodavcima te sklapanje novih prijateljstava i dobru zabavu.

Inspire Me konferencija će na jednom mjestu okupiti veliki broj studenata, profesionalaca, poduzetnika, investitora i menadžera koji će se kroz program upoznati s temama vezanim za razvoj karijere, poduzetništva, tehnologije, motivacije i uspjeha.

Do sada najavaljeni govornici i predavači su Nikola Žinić (Bruketa&Žinić), Miljenko Vaić (Nestle), Andrey Shtylenko, Bruno Blumenschein (Overtime), Marijan Palić (Overtime), Matija Blažević (Collegium), Morena Milevoj (Brendaonica), Stefania Skender (Pametan Rast), Marko Pavičić (Motivation Up)

Više info možete pronaći na facebook stranici događaja i web stranici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...