Početna - IZDVOJENO - Sudjeluj u razmjeni mladih u Češkoj
češka

Sudjeluj u razmjeni mladih u Češkoj

Na jednom mjestu, točnije u Pragu, naći će se tridesetak mladih osoba iz Bosne i Hercegovine, Češke, Hrvatske i Srbije kako bi se bavili aktualnim europskim temama, kao što je ulazak bivših jugoslavenskih država u Europsku uniju i njihova suradnja.

Razmjena mladih „Where in Europe…?“ održat će se od 19. do 24. listopada, a prijaviti se možete slanjem maila s motivacijskim pismom na euklub@euklub.info do 10. kolovoza 2015. Motivacijsko pismo, koje ne treba biti duže od jedne kartice teksta, treba odgovoriti na pitanje „Što EU dobiva širenjem na bivše jugoslavenske države?“.
Također, mole se zainteresirani da prilikom prijave istaknu ukoliko su sudjelovali u aktivnostima koje su se bavile prekograničnom suradnjom, upoznavanjem kultura, europskim integracijama, konfliktima na području bivše Jugoslavije ili ako su već surađivali s mladima iz zemalja sudionica razmjene.
Prijaviti se mogu osobe od 20 do 30 godina starosti. Kao i kod ostalih razmjena mladih financiranih kroz program Erasmus+, smještaj i hrana za sudionike je pokriven, a za prijevoz je osigurano 170€ po sudioniku.
Više informacija o samoj razmjeni i načinu prijave saznaj na Internet ili Facebook stranici EU kluba, te slanjem upita na m

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Položeni vijenci i zapaljene svijeće u povodu Dana grada Opatije

U povodu obilježavanja Dana grada gradonačelnik Fernando Kirigin, zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić i predsjednica Gradskog vijeća Neva Slani položili su ...