Početna - IZDVOJENO - Sutra kreću novi radovi u Rijeci
radovi u rijeci
arhiva

Sutra kreću novi radovi u Rijeci

U sklopu radova na sanaciji kolnika državnih cesta koje prolaze kroz grad Rijeku, a u cilju što skorijeg dovršetka radova na jednom od najprometnijih dijelova grada, u utorak, 26. kolovoza započinju radovi na sanaciji ispuha oko 200 metara kolnika u Strossmayerovoj ulici, i to od Piramide pa do ulaza u Hrvatski kulturni dom. Predviđeni rok trajanja radova je 15-tak dana, odnosno do 8. rujna, a u slučaju nepovoljnih vremenskih vujeta radovi će se produžiti.

Dionica: Ulica Janka Polić Kamova

Od ponedjeljka, 25. kolovoza započinju radovi na frezanju i ugradnji nosivog sloja asfalta na lijevoj traci II. i III. dionice (od izlaza iz trgovačkog objekta Tower Centar Rijeka do Vevčevskog prolaza, odnosno skretanja u Ulicu Šetalište XIII. divizije). Od sredine tjedna kreće se s ugradnjom završnog sloja asfalta na I. dionici Ulice Janka Polić Kamova (od početka ulice do izlaza iz trgovačkog objekta Tower Centar Rijeka).

Dionica: Liburnijska ulica

Od ponedjeljka, 25. kolovoza nastavlja se s frezanjem asfalta i sanacije ispuha kolnika na II. dionici te ugradnja nosivog sloja asfalta. Predviđeni rok završetka radova duž cijele dionice je 18. rujna. U slučaju nepovoljnih vremenski uvjeta radovi će se produžiti.

 

Očekuju se prometne gužve u zoni gradilišta. Mole se svi vozači za razumijevanje, kao i da pažljivo prate obavijesti u medijima te da poštuju prometnu signalizaciju vezanu za privremenu regulaciju prometa, uz maksimalno korištenje označenih obilaznih smjerova kretanja.
Radno vrijeme izvođenja radova je od 07:00 do 17:00 sati radnim danom, od 07:00 do 15:00 sati subotom, a nedjeljom se ne radi.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...