Početna - IZDVOJENO - Sutra Liburnian Tabletop Day u hostelu Link, Lovran
InternationalTable

Sutra Liburnian Tabletop Day u hostelu Link, Lovran

Udruga za razvoj kulture mladih Kulturni front ove subote, 29. travnja s početkom u 14 sati, po šesti put organizira dan društvenih igara Liburnian Tabletop Day u atraktivnom prostoru hostela Link. Povod druženju je obilježavanje Međunarodnog dana stolnih igara (International Tabletop Day), dana kada se cijeli svijet ujedinjuje u uzajamnom cilju – druženje i zabavljanje uz stolne igre.

Posjetitelji će imati priliku isprobati preko 40 različitih društvenih igara – od klasičnih (šah, Jenga, briškula, Monopoly, Rizik) do različitih igara smještenih u SF&Fantasy settinge (Settlers of Catan, Munchkin, Machina Arcana, Citadels…). Na programu su također i LARP igre, nekoliko nagradnih turnira, tombola s vrijednom društvenom igrom kao glavnom nagradom, vođene RPG (role-playing games) kampanje i gigantska verzija popularne igre Settlers of Catan.

– Ako ste početnik, dođite i uđite u svijet igara za koji niste ni znali da postoje. Isprobajte, vođeni našim volonterima, razne igre koje kasnije možete uvesti kao redovan sadržaj obiteljskih i prijateljskih druženja. Ponuda je raznolika – od jednostavnih dinamičnih igara do onih koje na zabavan način potiču razvoj socijalnih i intelektualnih vještina. Ako ste pak okorjeli gamer, iskoristite priliku proučiti neku od igara koje ste vidjeli na policama ili raznim top listama, ali niste imali priliku uživo odigrati sa svojom ekipom, poručili su organizatori iz udruge za razvoj kulture mladih Kulturni front iz Opatije.

Početak je u 14 sati, igranje traje do ponoći, a ulaznica iznosi 10 kuna. Detaljnije informacije moguće je pronaći na web stranicama Udruge ili na Facebook stranici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Humanitarna akcija “Darujmo srcem”

Društvo „Naša djeca“ Opatija pokrenulo je humanitarnu akciju „Darujmo srcem“ u kojoj su pozvali roditelje i djecu s liburnijskog područja ...