Početna - IZDVOJENO - Sutra u Ljetnom pivskom vrtu nastupa Marinada
marinada

Sutra u Ljetnom pivskom vrtu nastupa Marinada

U sklopu Ljeta na Guveru, u subotu 2. srpnja s početkom u 22h, u Ljetnom pivskom vrtu Guver nastupa Marinada – respektabilan riječki bend s melodioznim i senzibilnim nastupom.

Marinada već 13 godina stvara glazbu otkrivajući slušateljima nove dimenzije akustike, elektornike i vokala. Najbolji poziv za dolazak na koncert Marinade je zapravo riječ struke: „Njih četvorica, Marin, Robert, Saša i Marko, stali su na mali podij i krenula je melodija, lijepa i tanka, skoro lomljiva. Elegantno me povukla sa sobom, kako to već ljepotice znaju te sat vremena kasnije izbacila van svježeg i novog. Bio je to mentalni wellness. Ili meditacija. U svakom slučaju, nešto ljekovito. Glazba Marinade ima hipnotičko svojstvo; uvuče li vas u sebe otkrit ćete jedno toplo, mekano, jako ugodno mjesto“, napisao je o dečkima iz riječkog banda Marinada glazbeni kritičar Ante Perković.

Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja i ekipa Ljetnog pivskog vrta Guver pozivaju vas da doživite još jednu impresivnu večer uz riječku Marinadu i najbolja craft piva!

Ulaz na koncert je slobodan.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Na Prvenstvu Hrvatske u karateu David Milinovich iz Jurdana osvojio 1. mjesto

Iako pod posebnim uvjetima održano je Prvenstvo Hrvatske u Karateu za kadete, juniore i U 21 održano u dvorani mladosti ...