Početna - IZDVOJENO - Sutra manifestacija ”Zadnje polne va Kastve na 365 metara”
zadnje_polne-kastav

Sutra manifestacija ”Zadnje polne va Kastve na 365 metara”

Zadnjeg dana ove godine, točnije sutra, u subotu, 31. prosinca, na Trgu Matka Laginje u Kastvu, od 10:00 do 14:00 sati održat će se tradicionalna humanitarno-zabavna manifestacija “Zadnje polne va Kastve na 365 metara” u organizaciji Grada Kastva i Savjeta Mladih Grada Kastva.

Humanitarni karakter ovog događanja, četvrti put po redu, će i ove godine biti dodatni motiv druženju, a sredstva prikupljena tim putem bit će donirana Udruzi SRCE Rijeka koja pomaže osobama s intelektualnim teškoćama.

Donacije se prikupljaju kupnjom bonova ispred Gradske lože, a na nekoliko štandova bit će moguće konzumirati delicije koje pripremaju kastavski humanitarci. Kastavski hot-dog, “fažol” i kuhano vino Udruge Belica uz slastice koje pripremaju članovi i članice mjesnih odbora začinit će i uveseliti ovo veliko druženje, a svi posjetitelji i posjetiteljice moći će se okušati u aukciji slika i umjetnina kastavskih umjetnika. Prihodi od kupljenih radova također se doniraju u humanitarne svrhe.

U sklopu glazbenog programa, posjetitelje i posjetiteljice zabavljat će: Trio Vox, Grejsi, Pumpa band, Shaiones, L S D, DJ Zoki i Gym Dance. Voditelj programa je Dražen Turina Šajeta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...