Početna - IZDVOJENO - Tečaj grafologije u Rijeci
grafologija
foto: web

Tečaj grafologije u Rijeci

Kandidati će moći saznati:

“Što nam otkrivaju naši potpisi?”
“Koje su karakteristike lažljivaca i prevaranata u rukopisu?”
“Koje su vrste grafologije i primjena u svakodnevnom životu?”
“Na licu mjesta zaviriti u svoj rukopis i doznati nešto više o sebi i drugima.”

Radi se o kratkom jednodnevnom tečaju iz područja grafologije u trajanju 4 sata (spominje se kadrovska, klinička, razvojna i forenzička grafologija). Na tečaju ćete moći doznati zanimljivosti iz ovog područja i dobiti kratki uvod u analizu vlastitog rukopisa, dakle ono što grafologija obuhvaća i gdje ju sve možete primijeniti.
Kadrovska grafologija se koristi prilikom zapošljavanja kandidata na određeno radno mjesto, te se na zahtjev poslodavca ispituju u rukopisu neke određene osobine ličnosti koje su poželjne za taj posao.
Razvojna se koristi u školama u pedagoške svrhe, ispituju se crteži i rukopis djece i tu se gleda potencijalni problemi koje djeca imaju, bilo vezano uz probleme s učenjem, autoagresija i sl. Također se koristi i kod savjetovanja djece pri izboru daljnjeg školovanja i zanimanja.
Klinička – kako se pojedine bolesti manifestiraju u samom rukopisu i obrnuto, kako iz rukopisa vidjeti moguće postojanje nekih psihološko-neuroloških poremećaja.
Forenzička – krivotvorine, sudsko vještačenje i sl.

Predavanje je koncipirano tako da se u prvom dijelu rade osnove grafologije a u drugom dijelu analiza rukopisa kojeg su kandidati ponijeli sa sobom.

Tečaj se održava sutra 3. svibnja od 13 do 17 sati. Za tečaj se možete prijaviti i dobiti sve potrebne informacije putem e-maila: jasmina.grafologija@gmail.com

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...