Početna - IZDVOJENO - Teško ozlijeđen motociklist u Puli
foto: web

Teško ozlijeđen motociklist u Puli

U prometnoj nesreći, koja se dogodila jučer oko 11 sati na raskrižju Valdebečkog puta i Ulice Jasne Crnobori u Puli teško je ozlijeđen 39-godišnji vozač motocikla iz Pule.

Nesreća se dogodila kada je 26-godišnjak iz Vodnjana upravljao teretnim automobilom Fiat Doblo pulskih registracijskih oznaka kolnikom Valdebečkog puta te je na raskrižju s Ulicom Jasne Crnobori djelomično prešao na lijevu stranu kolnika, potom je započeo skretati udesno a da se nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za ostale sudionike u prometu.

U tom je trenutku došlo do kontakta automobila i motocikla aprilia shiver, koji se kretao iza Fiata. Od siline udarca vozač skutera pao je na kolnik te je prevezen u Opću bolnicu Pula, gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nije utvrđeno da li je nesreću skrivio vozač Fiata nepromišljenim skretanjem, ili vozač motocikla koji je navodno preticao vozilo sa desne strane.

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Prikupljanje božićnih drvaca na prostoru Grada Opatije

Nakon proteka božićno-novogodišnjih blagdana Komunalac d.o.o. organizirano prikuplja božićna drvca. Molimo građane da božićna drvca odlože pokraj vlastitog  spremnika za ...