Početna - IZDVOJENO - Teško pretučena ispred noćnog kluba u Viškovu
Policija

Teško pretučena ispred noćnog kluba u Viškovu

Portal Fiuman izvjestio je, za razliku od policije, o nemilom događaju u samom centru Viškova.

Jedna muška osoba javila nam se ovog petka kako bi nas obavijestila o nemilom događaju koji se zbio tijekom protekle noći u samom centru Viškova ispred jednog noćnog kluba, o kojem riječka policija nije izvijestila putem svojih redovnih objava.

“Nigdje ne vidim vijest kako je sinoć oko 3:30 sati ujutro ispred noćnog kluba (podatci poznati redakciji op.a.) jedan muškarac pretukao mlađu djevojku koja je imala oko 19 godina. Udario joj je glavom snažno o asfalt jedno dva puta. Zar se to zataškava od strane policije?”, upitao se muškarac koji je bio prisutan.

“Hitna pomoć je stigla po djevojku tek oko sat vremena nakon što se to dogodilo, a ona je cijelo to vrijeme nepomično ležala na podu onesviještena. Jedna djevojka joj je pomagala da se tijekom tog vremena ne uguši, a kasnije je stigla i policija. Takve scene se prilično često događaju, ali nitko ništa ne poduzima”, istaknuo je muškarac koji je zamolio za anonimnost.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Bernardić podnio ostavku, Komadina v.d. predsjednika SDP-a

Nakon katastrofalnog izbornog rezultata na jučerašnjim izborima predsjednik SDP-a Davor Bernardić preuzeo je odgovornost za poraz na izborima i podnio ...