Početna - IZDVOJENO - Thompson sudjelovao u lančanom sudaru u Zatonu
Marko Perković Thompson
Foto: Žeminea Čotrić

Thompson sudjelovao u lančanom sudaru u Zatonu

Prometna nesreća dogodila se prije izlaza na Šibenski most u Zatonu, a u sudaru tri automobila sudjelovao je i pjevač Marko Perković Thompson.

Cijeli Zaton priča o prometnoj nezgodi u kojoj je sudjelovao Marko Perković Thompson, a koja se dogodila nešto iza 17 sati u Zatonu kod Šibenika.

Iz policije se doznaje da su iza 17 sati dobili dojavu o lančanom sudaru tri automobila. Jedna od sudionica nesreće, 65-godišnja V. Marić, ispričala je za portal Šibenik.in što se dogodilo.

Auto u kojem se nalazio Thompson, nije skrivio nesreću, nego treći auto u nizu”, rekla je Velinka Marić. Nakon što je zakočila Alfa Romeo u kojem se nalazio Thompson našao se ‘u sendviču’, jer treći automobil nije na vrijeme reagirao pa je straga pogodio Alfu u kojoj je bio pjevač, a ovaj je pogodio crvenog Opela u kojem je bila gospođa Marić.

Nakon sudara svi su otišli u policiju dati izjave, ali Thompson nije došao tamo. Tek je u policiji doznala da je i on sudjelovao u sudaru. Pjevač je morao u Split po djecu u vrtić.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...