Početna - IZDVOJENO - Tjedan ljubavi u CineStaru
Foto: web

Tjedan ljubavi u CineStaru

Od 11. do 18.2. u svim CineStar kinima traje TJEDAN LJUBAVI posvećen najljepšim ovogodišnjim filmovima za gledanje u dvoje. CineStar je već 11. veljače pretpremijerno počeo s prikazivanjem PEDESET NIJANSI SIVE, ekranizaciju istoimenog svjetskog bestsellera E. L. James koji je srušio sve rekorde i postao kulturološki fenomen gdje god je objavljen.

PEDESET NIJANSI SIVE
Originalna je ljubavna priča koja nas vodi u slojevit i misteriozni svijet koji iskreno istražuje odnos između muškarca i žene, kao i granice koje ćete sami sebi dopustiti prijeći. Film je režirala Sam Taylor-Johnson, a u glavnim su ulogama Jamie Dornan i Dakota Johnson.

VELIKE OČI

Redatelj Tim Burton u filmu VELIKE OČI donosi nevjerojatnu istinitu priču o jednoj od najvećih prijevara u povijesti umjetnosti.

ANNNIE

Quvenzhane Wallis sretno je i slabašno siroče po imenu Annie, ali i dovoljno jako da bi preživjelo na ulicama New Yorka. Nakon što su je roditelji još kao bebu ostavili uz obećanje da će se jednoga dana vratiti po nju, za Annie je život bio sve samo ne bajka uz zločestu gđicu. Hannigan (Cameron Diaz).

Više informacija o TJEDNU LJUBAVI možete pronaći na: www.blitz-cinestar.hr/tjedan-ljubavi

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...