Početna - IZDVOJENO - Tom Sawyer dolazi u GKL Rijeka
tom sawyer
web

Tom Sawyer dolazi u GKL Rijeka

Gradsko kazalište lutaka ponovno počinje prikazivati nagrađivanu predstavu „Pustolovine Toma Sawyera“. Dramatizaciju je napisao Matko Bozić, a redatelj je Saša Anočić, a predstavaje rašena prema romanu Marka Twaina.

Predstave se održavaju danas i sutra u 18:00 sati te u subotu u 11:00 i 18:00 sati, a ovim izvođenjima će se ujedno obilježiti i godišnjca rođenja Marka Twaina. U predstavi sudjeluju Božena Delaš, Almira Štifanić, Karin Fröhlich, David Petrović, Zlatko Vicić, Goran Zelić, Alex Đaković i Anđelko Somborski.

U subotu poslije predstave koja je u 11:00 sati GKL počinje s novim projektom pod nazivom „Mali lutkarski razgovori“. Razlog tome je to što puno djece nakon završetka predstava žele vidjeti kako junaci predstave žive i što rade, a ovaj je projekt upravo na to fokusiran. Tako će djeca koja to žele moži nakon izvedbe popričati s određenim junakom iz predstave koju su upravo pogledali te ga upitati što god ih zanima. „Mali lutkarski razgovori“ započinju ovu subotu, a održavat će se jedne subote u mjesecu do kraja sezone.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...