Početna - IZDVOJENO - Top lista opatijskih hotela po izboru gostiju
opatija 1

Top lista opatijskih hotela po izboru gostiju

Hotel Miramar najbolje je rangirani opatijski hotel. Na drugom mjestu trenutačno se nalazi opatijski hotel Ambasador, a treće mjesto pripalo je Milenij hotelu. Riječ je o izboru, rang listi turističkog portala TripAdvisor prema ocjenama korisnika usluge opatijske hotelske industrije. Trideset i jedan opatijski hotel ocjenjivalo je tisuće korisnika, a među deset najboljih uz navedena tri su i redom: hotel Villa Kapetanović, Navis, Royal, Agava, Kvarner, Bristol te hotel Četiri opatijska cvijeta. Vidljivo je kako bez obzira na samu kategorizaciju hotela, korisnici ne smatraju najbolje isključivo one koji nose pet zvjezdica.

Hotel Miramar koji pripada obiteljskom lancu hotela Holleis očito je osvojio srca mnogih gostiju. Većina ga je okarakterizirala kao »odličan«, točnije od 300 korisnika njih 88 dalo mu je najvišu ocjenu, a negativne ocjene nema. Hotel Ambasador (iz sastava LRH) dobio je 430 pozitivnih komentara od ukupno 526 ostavljenih na stranicama TripAdvisora, a najslabiju ocjenu dobio je od svega sedam korisnika.

Petozvjezdani hotel Milenij (iz Ugo grupacije) od ukupno 453 komentara dobio je 370 pozitivnih kritika, dok je 10 bilo »slabih« i 12 »groznih«. Top tri najbolja hotela dobila su malo kritika koje su se u slučaju Ambasadora odnosile na starost, a kod Milenija na stanje soba i nedostatak hotelskog kupališta.
Kritike na hotel Miramar praktički nije bilo, a jedan od komentara nije mogao proći nezamijećen, a nosi naziv »iznad svih očekivanja«.

– Nakon prošlogodišnjeg putovanja u Hrvatsku znao sam da ću voljeti Opatiju i da ću se željeti vratiti, ali ni na pamet mi nije padalo da će moj boravak u hotelu Miramar biti jedno fantastično iskustvo. Od trenutka kada sam ušao u elegantni lobi hotela osvojilo me gostoprimstvo, toplina i profesionalizam osoblja koji su zaslužni što ću ovaj moj boravak pamtiti kao poseban i specijalan – dio je to podužeg komentara na kraju kojeg piše “za tjedan dana ponovno idem u Opatiju, u ovaj veličanstven hotel”.

Za turističke djelatnike su važne povratne ocjene korisnika usluga, kako bi uočili nedostatke i na vrijeme ih otklanjali. Da hotelijeri slušaju mišljenje gostiju dokazuju i nova ulaganja Ugo grupe u hotel Milenij, a započeli su i investicijski ciklus u sklopu kojeg rade konferencijski park u Grand hotelu Četiri cvijeta.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...