Početna - IZDVOJENO - Tour of Croatia traži volontere!
Tour of Croatia

Tour of Croatia traži volontere!

Međunarodna biciklistička utrka Tour of Croatia traži volontere!  Jedinstvena je ovo prilika za sve zaljubljenike u biciklizam da upoznaju biciklističke zvijezde,  postanu važan dio ove manifestacije te dobiju jedinstven uvid u organizaciju kompleksnog sportskog događanja koje se održava u 12 gradova tijekom 6 dana. Drugo izdanje utrke Tour of Croatia tako će se održati od 19. do 24. travnja u 6 etapa na trasi dugačkoj više od 1150 kilometara duž Jadranske obale, Istre i unutrašnjosti Hrvatske.

Ususret ovogodišnjem izdanju utrke organizatori pozivaju sve one koji žele steći nova znanja i vještine u dinamičnom okruženju, ali i upoznati nove ljude i dobro se zabaviti da se pridruže timu volontera na etapi koja im najviše odgovara, ovisno o mjestu stanovanja (Osijek, Varaždin, Plitvička jezera, Split, Makarska, Šibenik, Crikvenica, Učka, Pula, Umag, Zagreb, Sv. Martin na Muri). Prijave se primaju do 25. ožujka, a prijavnica s detaljnim uputama može se ispuniti ovdje.

Ukupno će biti odabrano 400 volontera (60 na svakoj etapi) koji će proći kratku obuku te dobiti svu potrebnu opremu za obavljanje svojih zadataka, a ovaj će volonterski angažman biti upisan i u njihovu volontersku knjižicu. Organizatori volonterima osiguravaju hranu, piće, majicu TOC 2016, zahvalnicu i nezaboravno iskustvo.

Sve informacije o utrci mogu se pronaći na www.tourofcroatia.com te na službenoj Facebook stranici.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Najavljen Program 14. Dana antifašizma u Opatiji

Tema ovogodišnjih 14. Dana antifašizma u Opatiji (DAF) koji će se održati od 1. do 3. ožujka 2023. godine je ...