Početna - IZDVOJENO - Tradicionalni koncert Puhačkog orkestra Lovran
foto: opatija.hr

Tradicionalni koncert Puhačkog orkestra Lovran

U petak, 27. prosinca, Puhački orkestar Lovran održat će tradicionalni Novogodišnji koncert u novoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković.

Inače, ovaj koncert se do sada, već preko 40 godina, održavao u Lovranu, no ove godine preselio se u opatijsku Sportsku dvoranu s početkom u 20:30 sati.

Zahvaljujući suradnji Grada Opatije, Općina Lovran, Matulji i Mošćenička Draga, ovo izdanje može se nazvati Liburnijski novogodišnji koncert. Koncert je ujedno i uvod u obilježavanje 170 godina turizma na opatijskoj rivijeri. Uz orkestar će nastupiti i gosti prijatelji, a orkestrom ravna maestro Miodrag Kašić.

Ulaz na koncert je besplatan, no ukoliko želite možete donirati od kojih će donacija orkestar moći kupiti nove uniforme.

Ovim nastupima završava se vrlo aktivna godina djelovanja orkestra. Puhački orkestar Lovran postao je jedan od zaštitnih znakova liburnijskog kraja. Svojim specifičnim repetoarom plijeni pažnju domaće i strane publike te redovito osvaja nagrade.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...