Početna - IZDVOJENO - Travanj na Kantridi
web

Travanj na Kantridi

Travanj na Kantridi bit će u znaku nogometa. Nogometaši Rijeke u razmaku od 25 dana pred svojim navijačima igrat će čak pet utakmica:

–          4. travnja GNK Dinamo

–          12. travnja NK Zagreb

–          22. travnja GNK Dinamo (uzvratna utakmica polufinala Kupa)

–          26. travnja NK Istra 1961

–          29. travnja RNK Split

Bit će to idealna prilika za nagraditi vjerne navijače HNK Rijeka koji su nas i ove sezone pratili u velikom broju. Kao zahvalu za njihovu vjernost pripremili smo nagradnu igru “Travanj na Kantridi” u kojoj će 25 najsretnijih dobiti komplet personalizirane opreme HNK Rijeka  (dres, hlačice, štucne).

Nagrađeni će imati priliku, prigodom uručivanja nagrade, i za upoznavanje s igračem čiji su dres dobili putem nagradne igre.

U nagradnoj igri sudjeluju svi navijači koji nakon posljednje utakmice u travnju (RNK Split 29. travnja) na klupsku adresu Portić 3, 51000 Rijeka pošalju omotnicu koja će sadržavati odreske s ulaznica i osobne podatke (ime i prezime, adresa, kontakt telefon) s naznakom “Za nagradnu igru Travanj na Kantridi”. Rok za zaprimanje omotnica za nagradnu igru je 8. svibnja 2015. godine.

Vlasnici kompleta ulaznica HNK Rijeka za proljetni dio sezone u nagradnoj igri sudjeluju slanjem osobnih podataka i odreska s Kup utakmice protiv Dinama (nije uključena u proljetni komplet ulaznica) te kopiju iskaznice kompleta ulaznica.

Navijači koji ulaznice kupe online putem internet stranice nk-rijeka.mojekarte.hr u omotnicu koju će slati na klupsku adresu prilažu ispisanu kupljenu ulaznicu preko interneta i osobne podatke.

Uz nagradnu igru, pozivamo i sve navijače da na službenom klupskom facebook profilu objavljuju fotografije s domaćih utakmica u travnju koristeći hashtag #TravanjNaKantridi. Autora fotografije koja do kraja travnja prikupi najviše “lajkova” također očekuje nagrada.

Sve informacije mogu se dobiti na klupskim stranicama www.nk-rijeka.hr ili na službenom facebook profilu.

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Gradski vijećnici Grada Opatije podržali projekt rekonstrukcije i dogradnje Doma zdravlja

Gradski su vijećnici na svojoj jučerašnjoj 17. sjednici podržali Prijedlog Odluke o realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje objekta Doma zdravlja ...