Početna - IZDVOJENO - Treća humanitarna aukcija slika
Aukcija slika1

Treća humanitarna aukcija slika

Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Metis d.d treću godinu za redom organiziraju humanitarnu aukciju slika koja će se održati u četvrtak, 3. prosinca 2015., s početkom u 19 sati, u Mystique baru. Ove se godine na aukciji prikupljaju sredstva za Centar za rehabilitaciju Rijeka, Kliniku za pedijatriju KBC-a Rijeka i Zakladu sveučilišta u Rijeci.

Treću godinu za redom Zaklada Sveučilišta u Rijeci i Metis d.d organiziraju humanitarnu aukciju slika na kojoj je u proteklih dvije godine sakupljeno oko 160 tisuća kuna.

U dijelu donatora i podupiratelja, do sada su se odazvali i donirali slike brojni autori, od amatera do akademskih slikara: Nenad Petronio, Nada Golob Popović, Sandy Uran, Goran Štimac, Lea Čeč, Kristijan Dubravčić, Kristina Majerhold, Matica umirovljenika Rijeka – kreativna radionica Korak po korak, Grupa keramičara Društva Fratellanze i drugi.

U sklopu aukcije održat će se i tombola u koju su se svojim proizvodima uključili Rajko Srok- Kiparska udruga „Mato Tijardović“ Viškovo, Happy hobby shop, kreativne radionice Matice umirovljenika Rijeka, Gradska knjižnica Rijeka, Centar za rehabilitaciju, Thalasso wellness centar Opatija, Frizerski salon 4look, Ri book, HNK Ivan pl. Zajc, HAK Autoklub Rijeka, OPG Lavanda, Laura Marchig, Melita Adany, Salon keramike Studio arte Viškovo, te domaćin aukcije Mystique bar.

Novitet ovogodišnje aukcije je kreiranje mreže sudionika, što je ujedno i širi cilj aukcije. Osim prikupljanja sredstava, želja je da aukcija doprinese i povezivanju poslovnog svijeta i znanja kroz filantropijui kulturu doniranja.

Humanitarna aukcija slika održat će se u četvrtak, 3. prosinca 2015., s početkom u 19 sati, u Mystique baru (Riva 6).

 

Rabljena Vozila

Komentiraj

x

Pogledajte još

Dujmić odgovorio na Kiriginove navode o minusima

Izgleda da je “fer gradonačelnik” još uvijek u izborima i nastavlja iznositi neistine na moj račun, sada izjavljujući da je ...